Chindia în al doilea cantonament centralizat. Încă cinci meciuri amicale

A.l.

chindiaDupă un stagiu de pregătire la domiciliu, la un hotel din centrul municipiului Târgovişte, în perioada 18-26 ianuarie, jucătorii de la Chindia sunt acum în al doilea stagiu de pregătire. Acesta are loc la Mogoşoaia în perioada 30 ianuarie – 3 februarie. La plecare, „Lăncerii” târgovişteni vor disputa un meci amical cu ACS Berceni. În acest cantonament participă şi Gusti Voinea, care a fost accidentat.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun a mai disputat un meci amical, miercuri, 27 ianuarie cu F.C. Aninoasa. Chindia a învins cu 5-0 (2-0). Au marcat: Cherchez, Anton, Neguţ 2 şi Stoica. Meciul s-a disputat pe terenul 2 al stadionului Eugen Popescu. Antrenorii Nicu Croitoru, Vasile „Sică” Bârdeş şi Cosmin Lunescu au rulat tot lotul.
Până pe 27 februarie, când se va relua campionatul, cu etapa a 19-a, Chindia va mai disputa următoarele meciuri amicale cu: SCM Argeş Piteşti (6 februarie, în deplasare), Dinamo (pe 9 sau 10 februarie, la Bucureşti sau Săftica), Concordia 2 Chiajna (13 februarie, în deplasare), Rapid Bucureşti (20 februarie, acasă).
În prima etapă a sezonului de primăvară, Chindia joacă acasă (stadionul Eugen Popescu) cu F.C.M. Baia Mare (locul 1, cu 35p şi +8 la adevăr).
Echipa din Curtea Domnească i-a transferat în această iarnă pe Georgian Honciu (CS Mioveni) şi Cristi Neguţ (Urban Titu). Au mai fost promovaţi juniorii: Cobori, Vârtej, Neaga, loniţă, Papasimionidis. Aceştia nu participă la cantonamentul de la Mogoşoaia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţenii, show la Naţională!

Florin Tănase şi Andrei Ivan au marcat două dintre cele cinci goluri ale României în amicalul cu Torpedo Kutaisi Naţionala României a câştigat, sâmbătă, cu scorul 5-1, cu Torpedo Kutaisi (locul 10 în Georgia), în primul meci din cantonamentul organizat în Turcia. Au marcat: Enache ‘5, Ivan ‘7, Alibec ’44, […]