CHINDIA E ÎN 16-IMILE CUPEI! Chindia Târgovişte – Academica Piteşti 2-1 (0-0, 1-1, 1-1)

Mihai ROŞOIU
0 0

chindia (1)Stadion: „Eugen Popescu”
Au marcat: Ispas (88), Vătavu
(117)/ Olariu (90+2 – pen.)
Chindia : Cristică – Pătru (c),
Vătavu, Ispas, C. Dinu (Săndulescu) – Voinea, Penescu – Dobre (Cernea), Anton, Cherchez (Grigore) – D. Popa Antrenor: Nicu Croitoru
Academica: Boşneag -David, Marciuc, Niţu (c), Radu -Puşcaş, Tătar (Kone) – Buia, Chiţu, Şuşu (Olariu) – Pătulea (Venţer) Antrenor: Marius Baciu.
Arbitri: Dan Botescu (Bucureşti) – Vasile Popescu (Buzău) – Ciprian Geambazu (Buşteni).
Cartonaşe galbene: Cherchez, Dobre, Penescu, Grigore / Marciuc, Venţer (2), Radu, David, Puşcaş (2).
Cartonaşe roşii: Academica: Venţer (91), Puşcaş (111).
Chindia Târgovişte a reuşit să facă din nou o figură superbă în Cupa României. Divizionara C dâmboviţeană s-a calificat în 16-imile de finală ale competiţiei surprizelor după ce a eliminat Academica Piteşti, formaţie ce activează în Liga a II-a.
Meciul de pe stadionul „Eugen Popescu” a fost dramatic. Cele două echipe au jucat anost vreme de 80 de minute după care au început să apară ocaziile de poartă. Chindia a lovit prima prin Ispas, care a înscris în minutul 88 şi se părea că elevii lui Nicu Croitoru vor câştiga în timpul regulamentar. Numai că piteştenii au egalat în minutele de prelungire în urma unui penalty de care au beneficiat. Cele două reprize de prelungiri au fost dramatice. Doi jucători ai Academicii au fost eliminaţi, Pătru a ratat o lovitură de la 11 metri, iar Vătavu a înscris golul calificării în minutul 117.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Karate-ul dâmbovitean rămâne în top TREI SPORTIVI ŞI TREI MEDALII EUROPENE

În perioada 05-07 Septembrie 2014, în Germania, la Heilbronn, a avut loc CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE GOJU RYU E.G.K.F. pentru copii, minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori. Nivelul competiţiei a fost unul ridicat iar probele de concurs au constat în kata şi kumite individual şi pe echipe. Din lotul naţional (45 […]