Chindia, doar un punct în ultimile 3 etape A suferit 11 înfrângeri

A.l.

Echipa din Vechea Cetate de Scaun nici n-a dezamăgit dar nici n-a strălucit în această ediţie de campionat. A jucat oscilant. A avut rezultate contradictorii. După 34 de etape e pe locul 6, cu 51 p şi -6 la adevăr. Nu cred că mai poate avansa în ierarhie. în faţa formaţiei de pe malurile Ialomiţei şi a Iazului Morilor se află: Juventus Bucureşti (locul1, cu 72p) UTA Bătrâna Doamnă (2, cu 62p), Sepsi Sfântu Gheorghe (3, cu 61p), CS Mioveni (4, cu 58 p), F.C. Braşov (5, cu 55 p).
Pe singurul loc retrogradabil (16) se află Metalul Reşiţa (21 p) care nu mai se poate salva.
„Lăncierii” târgovişteni au obţinut în ultimi-le 3 etape doar un punct, 1-1 (acasă) cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A suferit două înfrângeri în deplasare cu acelaşi scor, 1-2 cu CS Afumaţi şi Juventus Bucureşti. în fiecare dintre aceste 3 partide echipa antrenată de Nicu Croitoru a condus cu 1-0. N-a reuşit să păstreze acest rezultat.
Pe Chindia a înfrânat-o rezultatele, 0-2 (acasă) cu CS Mioveni, 1-3 (în deplasare) cu Foresta Suceava, 0-2 (în deplasare) cu F.C. Braşov, 2-3 (în deplasare) cu CS Baloteşti, 1-2 (în deplasare) cu Sepsi Sfântu Gheorghe…
Echipa târgovişteană a suferit nu mai puţin decât 11 înfrângeri, în 30 de meciuri disputate.
A fost departe de veleităţi şi de posibilităţi într-un campionat foarte slab.
Chindia a fost una din puţinele echipe cu stabilitate financiară. A evoluat însă incontestant, iar în meciurile determinante a clacat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flacăra Moreni a întrecut aşteptările. E pe locul 2 după un parcurs corespunzător

În sezonul trecut (2015-2016) Flacăra Moreni juca în Liga a 4-a dâmboviţeană cu CS Petreşti, F.C. Brezoaiele, Flacăra Zăvoiu, Unirea Ungureni, Luceafărul Dragomireşti… A ieşit campioană judeţeană şi a susţinut dubla (tur, retur) cu campioana judeţului Ilfov, Voinţa Crevedia de care a trecut cu scorul general de 5-2 (2-2 şi […]