CHINDIA DESCHIDE ETAPA A 25-A

Mihai ROŞOIU
0 0

S-au desfăşurat deja trei etape de Liga 2 în 2019 şi lupta pentru promovare a rămas la fel de strânsă. Nici una dintre primele cinci echipe nu a pierdut, s-au înregistrat câteva egaluri, însă diferenţa de puncte a rămas una la fel de mică, astfel că schimbările de poziţii în clasament se pot produce la orice pas greşit.
Lupta pentru promovare, cât şi cea pentru evitarea retrogradării sunt printre cele mai stânse în ultimele ediţii ale Ligii 2, astfel că în fiecare weekend sunt meciuri interesante, care a tras atenţia inclusiv televiziunile deţinătoare de drepturi TV ale eşalonului secund. S-a ajuns ca DigiSport, TelekomSport şi LookSport să transmită din nou câte cinci meciuri pe etapă, deşi în contractul iniţial era vorba de dreptul de a televiza doar câte patru. Nu e un lucru rău, fiindcă Liga 2 va avea o expunere publică mai mare, echipele vor fi motivate altfel, dar şi banii ar trebui să fie mai mulţi în conturi, scrie www.liga2.prosport.ro.
Etapa de la finalul acestei săptămâni va debuta de vineri şi se va încheia tocmai marţi. CS Mioveni -Chindia se desfăşoară în deschidere, vineri, de la ora 17:30, iar sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate alte şase partide. Tot sâmbătă, de la ora 15:00, are loc Aerostar – „U” Cluj. Duminică, de la ora 11:00, la Timişoara, Ripensia primeşte vizita liderului Sportul Snagov, iar partida Petrolul – Energeticianul, cea care încheie runda, e programată tocmai marţi, 19 martie, de la ora 19:30.
Televiziunile şi FRF au învăţat ceva după înjurăturile primite la meciul
dintre „U” Cluj şi ASU Politehnica. N-au
mai făcut programul doar o etapă, ci au stabilit pentru trei. Pentru cea care s-a încheiat în weekendul trecut, aceasta care are loc la finalul săptămânii aflate în curs, dar şi pentru cea de peste două săptămâni.
În etapa a 26-a, sâmbătă sunt programate şase meciuri, în timp ce duminică, 24 martie va fi o zi încărcată cu partide din Liga 2. Se joacă de la ora 13:00, 15:30, 18:00 şi 20:00. Asta şi pentru că în Liga 1 nu se joacă, fiind pauză pentru meciurile echipelor naţionale.
Programul etapei a 25-a:
vineri, 15 martie, ora 17:30 CS Mioveni – Chindia Târgovişte –
DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
sâmbătă, 16 martie, ora 11:00
UTA Arad – Luceafărul Oradea – TV Arad ACS Poli Timişoara – Academica Clinceni – DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV Dacia Unirea Brăila – CS Baloteşti SSC Farul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu Daco-Getica Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti
FC Argeş – ASU Politehnica Timişoara sâmbătă, 16 martie, ora 15:00 Aerostar Bacău – Universitatea Cluj -DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
duminică, 17 martie, ora 11:00
Ripensia Timişoara – Sportul Snagov -DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
marţi, 19 martie, ora 19:30
Petrolul Ploieşti – Energeticianul -DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
Programul etapei a 26-a:
sâmbătă, 23 martie, ora 11:00
Luceafărul Oradea – Aerostar Bacău
Energeticianul – CS Mioveni
CS Baloteşti – RipensiaTimişoara
Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila
Metaloglobus Bucureşti – SSC Farul
Constanţa
sâmbătă, 23 martie, ora 13:00
Academica Clinceni – UTA Arad -DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
duminică, 24 martie, ora 13:00
Sportul Snagov – ACS Poli Timişoara -DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
duminică, 24 martie, ora 15:30 Chindia Târgovişte – Daco-Getica Bucureşti – DigiSport 1, TelekomSport 1,
Look TV
duminică, 24 martie, ora 18:00
ASU Politehnica Timişoara – Petrolul Ploieşti – DigiSport 1, TelekomSport 1,
Look TV
duminică, 24 martie, ora 20:00
Universitatea Cluj – FC Argeş – DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile(63) De la explozia urbana la Bidonville-ul Global

de Mike Davis_ Specula ilegală cu terenurile periferice a devenir, în paralel, unul din modurile principale de manifestare a corupţiei practicate în China. „Într-un sat din bogata provincie Sichuan, se poate citi în New York Times, fermierii s-au trezit că au primit 3.040 pe mu, pentru ca ulterior să vadă […]