CHINDIA, DEBUT CU VICTORIE ÎN CANTONAMENTUL DIN ANTALYA

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgoviște a susținut duminică, la prânz, primul meci de verificare din cantonamentul din Antalya, 2-0 cu Corum FK, formație de liga a treia din Turcia. Inițial, dâmbovițenii ar fi trebuit să joace ieri cu Rapid, amicalul fiind însă anulat.

Golurile din jocul test de astăzi au fost marcate de Cristian Cherchez (43) și Richard Sila (55), ultimul abia sosit la Chindia, după ce în prima parte a evoluat la FC Botoșani.

Emil Săndoi a început cu D. Moldovan – Martac, Celea, Căpușă, Roumpoulakou – Neguț, Jipa, Popadiuc, Kocic – Popa, Cherchez. În partea a doua au intrat: Căbuz – Corbu, Pițian, Iacob, Ioniță – Stancu, Dulca, Atanase, Sila – M. Șerban, Florea. Până la final au fost utilizați toți jucătorii din lot.

Richard Sila (24 de ani, mijlocaș) a marcat în amicalul cu Corum primul său gol în tricoul Chindiei. Francezul a fost deja legitimat de Chindia, ca și Andrei Pițian (26 ani), revenit la Târgoviște după câteva luni petrecute la Campionii FC Argeș, fără prea multe minute însă la alb-violeți.

Chindia negociază cu Carlos Fortes, în 2019 la Gaz Metan Mediaș, ultima dată la Arema FC, în Indonezia. Au existat discuții și cu Mihai Bălașa, dar jucătorul, dâmbovițean la origine, trecut pe lista neagră la Universitatea Craiova de Laurențiu Reghecampf, a ales Rapidul, din considerente financiare, titrează prosport.ro.

Până la finalul stagiului centralizat din Antalya, din stațiunea Lara, Chindia va mai susține minimum două meciuri amicale, cu Packs (Ungaria, 12 ianuarie) și Slovan Liberec (Cehia, 14 ianuarie).

Primul meci oficial al târgoviștenilor din 2022 este programat pe 22 ianuarie, cu FC Voluntari, la Ploiești, în etapa a 22-a a campionatului (în tur 1-2). Chindia a încheiat anul pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte după 21 de jocuri.

Lotul deplasat în Antalya de Chindia:
Portari: Cătălin Căbuz, Dinu Moldovan, Rareș Pop
Jucători de câmp: Mădălin Martac, Cornel Dinu, Daniel Neguț, Daniel Celea, Laurențiu Corbu, Daniel Florea, Paul Iacob, Daniel Popa, Milan Kocic, Marco Dulca, Tiberiu Căpușă, Doru Popadiuc, Simo Roumpoulakou, Cristian Cherchez, Mikael Cantave, Răzvan Matiș, Andrei Șerban, Adrian Ioniță, Cosmin Atanase, Marian Șerban, Alexandru Jipa, Vlăduț Stancu, Andrei Pițian (FC Argeș), Richard Sila (FC Botoșani).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AJF DÂMBOVIȚA, APEL CĂTRE ECHIPELE DIN FOTBALUL JUDEȚEAN

Vă aducem la cunoștință PROGRAMUL, pe zile și ore, la care sunteți programați în vederea obținerii vizelor anuale pentru 2022. Conform Hotărârii Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița nr. 8 / 2022, documentele și condițiile obligatorii sunt următoarele: 1.    Carnetele de legitimare / Licențele de jucători profesioniști 2. Tabelele nominale […]