CHINDIA ARE ANTRENOR ȘI CONDUCĂTORI. MAI ARE NEVOIE DE MINIMUM 20 DE JUCĂTORI

Date:

Chindia Târgoviște și-a prezentat echipa tehnică și administrativă cu care forțează revenirea în Liga 1 după un an de supliciu în eșalonul secund. Surprize: Andrei Cordoș – președinte, Dragoș Militaru – A1, Eduard Stăncioiu – director sportiv, Renzo Rossi – director tehnic.

Chindia Târgoviște a retrogradat după ultima etapă de play-out a sezonului trecut, tocmai la revenirea acasă, pe noul stadion, unul modern. Din vechea formație au plecat aproape toți jucătorii și oamenii din staff-ul tehnic, fiecare găsindu-și angajamente la alte grupări din primul eșalon!

”Un nou început, cu obiectiv clar, revenirea în SuperLigă”, au titrat reprezentanții Chindiei în anunțul de pe rețelele de socializare. Dâmbovițenii și-au prezentat echipa administrativă și tehnică, având misiunea de a reveni în Liga 1. Chiar direct, evitând disputele de la baraj.

Iată conducerea Chindiei și staff-ul tehnic al târgoviștenilor:

Președinte: Andrei Cordoș
Vicepreședinte: Lorin Stănescu
Coordonator activitate sportivă: Eduard Stăncioiu
Antrenor principal: Dragoș Militaru
Director tehnic: Renzo Rossi
Team manager: Irinel Voicu

”Începe o nouă etapă pentru Chindia Târgoviște. Este un început pe care eu cred că îl așteptam cu toții. Așteptam cu toții să avem o nouă echipă, să avem acea încredere de care aveam nevoie pentru a ne atinge obiectivele. Obiectivul principal este cel pe care l-a menționat domnul președinte (n.r. – al Consiliului Județean), adică ne propunem promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării. Avem toate argumentele. Eu sunt foarte optimist din acest punct de vedere.

Atât administrația locală, cât și administrația județeană menține atașamentului inclusiv financiar față de FC Chindia și cred că acest lucru este foarte important. Sigură că ne gândim și la sponsori, sigur că noua echipă de conducere a FC Chindia trebuie să aibă în vedere și aceste aspecte care țin de susținerea financiară a clubului și din alte zone. Va trebui să se comunice, cred, mai mult și să avem niște plusuri la nivel de imagine și, dacă ne facem treaba cum trebuie, sunt convins că vom reuși să ne atingem obiectivul. Este o echipă de conducere foarte tânără.

Mărturisesc că am avut foarte multe discuții în această perioadă și eu cred că de acum înainte lucrurile vor merge în direcția potrivită. Avem o bază sportivă foarte frumoasă la Târgoviște, sunt convins că și suporterii vor fi alături de echipă și cred că finalul sezonului următor Chindia va ocupa unul dintre primele două locuri, pentru a accede direct în prima ligă. Nu va fi ușor, va fi foarte-foarte mult de muncă, dar cu implicare, cu seriozitate și cu dorință foarte mare de a ne atinge obiectivul eu sunt convins că lucrul acesta se va întâmpla”, a transmis Cristian Stan. Acesta a stat la prezidiu în zona centrală, în dreapta lui Andrei Cordoș.

Un plus la nivel de imagine cerut de Cristian Stan s-a produs deja prin intermediul acestei conferințe de presă. A fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a clubului, lucru care până acum s-a întâmplat rar aproape spre deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...