Chindia a venit voioasă din voiajul de pe Bega Cherchez a sclipit printre roş-albaştri

A.l.
0 0

chindiaChindia a jucat foarte bine în meciul cu ASU Poli Timişoara în primele 67 de minute. Elevii lui Nicu Croitoru au pus stăpânire pe teren şi pe posesie din startul meciului. Au avut o atitudine sănătoasă. Au presat, au împins jocul spre poarta adversă, au comprimat toate zonele terenului.
În această perioadă bănăţenii parcă au fost ca nişte domnişoare de pension cu pantofi cu toc, venite să-şi încerce norocul.
Cherchez l-a maltratat pe portarul Mitrea, dar mai ales pe Gălan şi Todorov pe zona centrală. Cherchez i-a driblat într-o veselie, ba i-a şi ridiculizat. Atacantul targoviştean a marcat trei goluri în min. 14 (centrare Neagoe), 20 (a colaborat cu Neguţ) şi 67 (greşeli în lanţ ale apărării). Cel de-al patrulea gol a fost marcat de Neguţ (18) după o degajare a portarului Aioani.
Au mai ratat: Parghel (52), Neagoe (53 şi 57), Cherchez (54), Neguţ (55), respectiv Constantinescu (intervenţie Aioani).
La 0-4, targoviştenii n-au mai utilizat acel forcing ucigător cu care şi-au întampinat adversarii, n-au mai avut răutate şi tupeu. N-au mai jucat cu inteligenţă, dis-cernămant şi determinare. Au apărut carenţe la jocul aerian şi Blănaru a profitat în min. 68 şi 79 marcând goluri de 1-4 şi 3-4. Între aceste reuşite a mai punctat pentru 2-4 Giuricici (70). Apoi, Grigore (71) a ratat o ocazie excelentă.
Finalul a fost incandescent, cu timişorenii în atac, dar fără finalizare. Singura ocazie notabilă s-a înregistrat în min. 85 la ratarea lui Bădăluţă.
Chindia joacă sâmbătă, 13 august, acasă cu C.S. Baloteşti care în runda inaugurală a învins cu 4-1 (acasă) pe A.C.S. Berceni. Ilfovenii (antrenaţi de Cornel Nica) s-au remarcat prin efort, prin dăruire, prin luciditate.
În intersezon, Chindia şi C.S. Baloteşti s-au întâlnit în două meciuri amicale. Fiecare echipă a caştigat cu 2-0 pe propriul teren.
În meciul de pe stadionul Eugen Popescu, Chindia este favorită. Ca să caştige, trebuie să joace, să simtă jocul, să pună suflet, pasiune şi dăruire.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MORENARUL IVAN, MONITORIZAT DE SELECŢIONERUL ROMÂNIEI

La meciul CS U Craiova -ASA Târgu Mureş, 2-1, Andrei Ivan a fost urmărit din tribună de Christoph Daum, dar nu l-a putut impresiona pe selecţioner. Atacantul lui CSU Craiova a contribuit involuntar la golul ardelenilor. Selecţionerul Christoph Daum şi-a continuat turul Ligii 1 şi a asistat la victoria lui […]