CHINDIA A TRANSFERAT UN JUCĂTOR DIN SERIE C

Mihai ROŞOIU

Revelaţia play-out-ului trecut a fost, cu siguranţă, formaţia lui Emil Săndoi. În această perioadă, conducerea roş-albaştrilor începe să caute soluţii pentru completarea lotului. Unul dintre jucătorii acontaţi a trecut de la Juve la Chindia Târgovişte. De la Juve Stabia, ce-i drept, formaţie care evoluează în Serie C din
Italia.
Totuşi, cea mai stringentă problemă a roş-albaştrilor rămâne stadionul pe care vor evolua în sezonul viitor. La Târgovişte lucrările sunt în toi, însă e clar pentru toată lumea că revenirea acasă e departe.
Pentru echipa dâmboviţeană se anunţă un campionat dificil, chiar dacă în stagiunea precedentă a reuşit să încheie pe locul 7. Plecările masive ale fotbaliştilor din lotul pregătit de Emil Săndoi le dau bătăi de cap conducătorilor: „Ne-am despărţit de mai mulţi jucători, dar vom aduce alţii în loc. Avem mai multe discuţii cu jucători importanţi şi în perioada următoare vom face transferurile pe care le-am planificat. După cum vedeţi, peste tot sunt mişcări de trupe, nu doar la Târgovişte”, a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei Târgovişte.
Deşi nu a confirmat niciun transfer oficial, conducerea târgovişteană pare să fi perfectat deja două achiziţii. Unul dintre jucătorii ce urmează să ajungă în vechea cetate de scaun este Sergiu Suciu (31 ani). Acesta a evoluat ultima oară în Italia, la Juve Stabia, formaţie aflată în al treilea eşalon valoric.
Dacă transferurile lui Denis Dumitraşcu şi Andrei Piţian la FC Argeş au fost perfectate la scurt timp după ultima etapă din Liga I, târgoviştenii se pregătesc şi de alte pierderi. Cele mai probabile sunt ale fotbaliştilor împrumutaţi de la Viitorul Constanţa. Tiberiu Căpuşă, Paul Iacob şi Marco Dulca au şanse minime să mai continue la Chindia.
În aceste condiţii, Târgoviştea trebuie să achiziţioneze mai rapid mai mulţi fotbalişti pentru a completa lotul actual: „Încercăm să aducem pe posturile unde suntem deficitari. Nu ştiu dacă vom proceda la fel ca şi până acum, în ideea împrumuturilor de jucători. Cel mai probabil vor exista fotbalişti transferaţi definitiv, dar vom apela şi la varianta împrumutului. Veţi vedea în zilele următoare”, a spus acelaşi Marcel Ghergu pentru site-ul playsport.ro.
O altă mare problemă a celor de la Chindia Târgovişte este cea a stadionului. Cum lucrările de pe arena proprie sunt departe de a fi finalizate, conducerea roş-albaştrilor a asigurat echipei „o casă închiriată”. Şi cum varianta Buzău este cea mai la îndemână, Marcel Ghergu a prelungit înţelegerea cu autorităţile din Crâng: „Îmi doresc să joc la Târgovişte, dar nu se poate momentan. Nu ştim când vom reveni acasă. E clar că nu o putem face până la începutul sezonului. E imposibil ca lucrările să fie finalizate în luna iulie. Chiar acum sunt la Buzău. Am prelungit înţelegerea pe care o avem cu oamenii de aici. O să disputăm meciurile de acasă pe stadionul lor până când stadionul Eugen Popescu va fi renovat. Nu mă întrebaţi când sunt gata lucrările, că nu ştiu să vă spun cu exactitate”, a mai spus Marcel Ghergu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MITREA, DE LA CHINDIA, LA U. CLUJ

FC Universitatea Cluj ajunge la al şaptelea transfer în această vară, fundaşul stânga Florin Mitrea (27 de ani) fiind cel mai recent nume ce se va alătura lotului lui Erik Lincar.Fotbalistul originar din Turnu Măgurele a început fotbalul la clubul local, care pe atunci purta numele de Voinţa Saelele. Alături […]