CHINDIA A SCOS CORVINUL DIN CRIZĂ

Date:

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, și-a axat discursul pe încrederea de care ar trebui să beneficieze elevii săi, mai ales din partea spectatorilor, care și astăzi, până la golul de 1-1, nu au fost foarte prietenoși cu favoriții.

”Mă bucur pentru Marius și nu doar pentru el, căci pe asta am lucrat în ultimele două săptămâni cu jucătorii, ca să-și recapete încrederea în ei. Până la urmă, de aia se apucă de fotbal. Am pregătit meciul bine, știam ce poate adversarul, dar în prima repriză le-am acordat un respect mai mult decât ar fi trebuit. Am luat și golul mult prea ușor, cu fază pe partea noastră dreapta și dezvoltată în centru cu șut de la 20 de metri, unde jucătorul lor putea fi întâmpinat. Mai ales că am vorbit lucrurile astea toată săptămâna. Așa e jocul de fotbal, făcut din momente și, chiar dacă nu joci bine, importantă e victoria.

Îi apreciez și pe suporterii noștri, mă bucur că vin la stadion și sunt alături de noi. Dar, pe de altă parte, aș vrea ca în momentele grele să simtă și jucătorul că nu i se răspunde imediat din tribună dacă face o greșeală. Știu că e greu și că oamenii au, poate, alte așteptări, dar s-a schimbat puțin nivelul față de ultimii 15 ani, când Hunedoara era obișnuită cu Liga 4-a, Liga a 3-a… Ați văzut și la Chindia, a ieșit Prejmerean, a intrat Matteo Fedele, adică se schimbă puțin datele problemei. Uitați-vă și pe linia de fund cine joacă la Chindia… Și noi avem copii buni, dar au nevoie de susținere și eu pe asta lucrez, la antrenamente și la încrederea lor”, a spus antrenorul celor de la Corvinul.

”Se poate spune că Alex Neacșa a schimbat cursul jocului, e un fotbalist care destabilizează, dar astea au fost opțiunile pentru meciul de astăzi. Așa am gândit împreună, de la începutul săptămânii, am vorbit și cu el și cu Velisar. Antonov venea după accidentare, e un jucător în care noi credem și era normal să nu aibă ritmul necesar. Iar după ce am primit golul s-au pus și ei, cumva, pe două linii. Am și riscat cu Ion ca fundaș stânga, avea un adversar bun, căci Călin, juniorul lor, când intră pe picior stâng… a și dat goluri în Liga a 2-a. Mă bucură că toți care intră își aduc aportul și încă odată fac apel la oamenii din tribună să-i susțină și vedem cu toții la finalul jocului ce putem obține”, a mai afirmat Maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...