CHINDIA A SCĂPAT DE CSA STEAUA

Mihai ROŞOIU
1 0

Conducătorii celor de la CSA Steaua au tot sperat că formația lor va fi lăsată să joace barajul de promovare pentru Liga 1, iar în acest sens chiar au făcut în urmă cu 4 zile o adresă către Ministrul Sportului prin care îi cereau să modifice în termen de urgență Legea Sportului. Dacă nu există această modificare, „militarii” nu vor putea să participe la baraj, care se va disputa peste exact 9 zile.

Timpul a devenit dușmanul numărul 1 pentru trupa din Ghencea, care a încercat atât prin conducători, cât și prin suporteri, să facă presiune asupra factorilor de decizie pentru a juca barajul de promovare în Liga 1.

Totuși, se pare că Ministrul Sportului a răspuns negativ adresei celor de la CSA Steaua prin care îi cereau să schimbe în regim de urgență Legea Sportului. Acesta a motivat decizia ca fiind una argumentată de lipsa de justificare pentru o asemenea acțiune, care să fie făcută și în grabă, anunță Sport.ro.

„Nu sunt îndeplinite cerințele referitoare la justificarea situației extraordinare a cărei reglementare nu poate fi amânată. În acest context, proiectul de act normatic nu a mai fost transmis pe circuitul de avizare interministrială, urmând ca direcța de specialitate să facă propuneri cu privire la îndeplinirea cerințelor necesare pentru promovarea proiectului de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea articolului 31 din Legrea educației fizice și sportului nr 69/2000”, stă scris în motivarea Ministrului Sportului.

Fostul antrenor al celor de la CSA Steaua, Marius Lăcătuș, s-a arătat indignat de faptul că gruparea din Ghencea nu este lăsată să promoveze în Liga 1.

„Dacă astea sunt legile, trebuie să le respectăm. Dacă sunt bune sau rele, sunt alții care pot să le comenteze. Probabil este mai plăcut ca la nivelul Ligii 1 să avem echipe care sunt cu minus în clasament. Probabil este mai frumos să avem echipe care, dacă vor promova, sunt în insolvență și au datorii. Ăsta e fotbalul pe care ni-l dorim.

Atât timp cât nu se face nimic pentru a încerca să ajungă în Liga 1 echipe cu tradiție, care au posibilități din punct de vedere financiar și al bazelor sportive… ne merităm soarta!”, a spus Marius Lăcătuș.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Viața literaturii Cenaclul de Luni-40, ediļie îngrijită de Ion Bogdan Lefter, Călin Vlasie, Editura Cartea Românească

Cenaclul de Luni este cu siguranță un fenomen care nu (mai) poate fi evitat de nici o monografie sau istorie literară care urmează să apară, care nu mai poate fi ignorat fiindcă este acel fenomen care a găzduit și care a hrănit mărinimos ultima mare generație literară apărută la noi. […]