Published On: mar, ian. 22nd, 2019

CHINDIA A INTRAT IN CANTONAMENT

Chindia Târgovişte a intrat în cantonament! Băieţii antrenaţi de Viorel Moldovan vor efectua în perioada 21 ianuarie – 1 februarie 2019 un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia. În acest interval, echipa noastră va susţine şi o serie de jocuri amicale, premergătoare meciurilor oficiale din campionatul Ligii a II-a, care se vor relua de la sfârşitul lunii februarie.
Chindia va juca primul meci amical din cantonament miercuri, 23 ianuarie, contra formaţiei CS Baloteşti (Ligii a II-a). Următoarea partidă de verificare se va disputa sâmbătă, în compania unui adversar de calibru. Chindia o va întâlni Astra Giurgiu, (Liga 1), într-un amical care se anunţă extrem de interesant, anunţă afcchinditargoviste.ro.
De asemenea, în ultimele două teste Chindia va întâlni adversari puternici. Miercuri, 30 ianuarie, echipa noastră se va confrunta cu legendara echipă Rapid Bucureşti (Liga a III-a). În ziua următoarea, în ultimul amical din cantonamentul de la Mogoşoaia, târgoviştenii se vor duela cu FC Voluntari (Liga 1), o cunoştinţă mai veche de-a băieţilor noştri.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>