Cezar Preda, deputat PNL: „Soluţia reală pentru România sunt alegerile anticipate”

0 0

„Eu cred că soluţia reală pentru România sunt alegerile anticipate, odată cu cele pentru Preşedinţia României. Făcând acest lucru se realizează şi o reglare corectă a ceea ce înseamnă disponibilitatea de a face parte dintr-o familie politică, în sensul că legislativele trec înaintea localelor”, a declarat deputatul liberal Cezar Preda.
Un alt argument invocat de acesta a fost că, în situaţia în care PSD şi ALDE ar pleca de la guvernare, Partidul Naţional Liberal şi celelalte forţe de dreapta nu ar avea o majoritate în Parlament, pentru a susţine alt guvern.
Făcând un calcul matematic simplu, deputatul Cezar Preda a arătat că parlamentarii Partidului Naţional, USR, PMP, plus reprezentanţii minorităţilor naţionale, nu trec de 40%, ceea ce este absolut insuficient pentru susţinerea unui guvern.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DARURI CU PRILEJUL ZILEI INTERNAŢIONALE A FEMEII ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, vineri, 8 martie 2019, cu binecuvântarea Înaltpreas-finţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviştei, prin Sectorul Social Filantropic, a oferit daruri celor 80 de persoane, beneficiari şi angajaţi, din cadrul centrelor pentru persoane vârstnice ale Fundaţiei Biserica Eroilor şi Kinetocodrutmed, din Municipiul Târgovişte. BIROUL […]