CEZAR PAPOE, LA NAȚIONALELE DE IARNĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Început de an în forță pentru Cezar Papoe! Tenismenul Clubului Sportiv Târgoviște participă în aceste zile la Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U16.

Pe tabloul principal de simplu, sportivul clubului nostru are parte de un adversar infernal în primul tur al întrecerii. În disputa pentru un loc în manșa secundă, Cezar se duelează cu Gabriel Ghețu (Dinamo București), al doilea favorit al turneului.

În schimb, în proba de dublu a Naționalelor, tenismenul clubului nostru  face pereche cu Eduard Coreisa, de la Dinamo București. Binomul târgovișteano-bucureștean întâlnește  în runda inaugurală a concursului perechea alcătuită din Teodor Știrbu (ATC Elite Târgu Jiu)/ David Carteputre (Dinamo București).

Cezar Papoe țintește să atingă cele mai bune rezultate la Naționalele Individuale de Iarnă U16.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRECIZĂRI IMPORTANTE FĂCUTE DE FEDERAȚIA DE BASCHET ÎN LEGĂTURĂ CU PANDEMIA DE CORONAVIRUS

Tinand cont de noile prevederi legale in vigoare referitoare la pandemia Covid-19, Federatia Romana de Baschet a realizat o sinteza a principalelor noi restrictii si conditii aplicabile in urmatoarea luna. Astfel, va aducem la cunostinta urmatoarele: In data de 6 ianuarie 2022 a fost publicata in Monitorul Oficial o Hotarare […]