CEZAR PAPOE, ÎN SEMIFINALE LA FLORIN MERGEA TENNIS ACADEMY TROPHY

Date:

La turneul Florin Mergea Tennis Academy Trophy, inclus în circuitul ITF J200, care a avut loc la Târgu Jiu, tenismenul Cezar Papoe, legitimat la CS Târgoviște, a ajuns în semifinale, după o evoluție foarte bună pe suprafața de zgură.

Sportivul clubului nostru a mers ceas până în penultima fază a turneului, acolo unde s-a recunoscut înfrânt de germanul Lieven Mietusch, cu scorul de 6-4, 6-3.

În schimb, în primele faze ale concursului, Cezar, sportiv pregătit de tatăl său, Cătălin Papoe, și coordonat de Florin Râpeanu, a fost de neoprit. În primul tur al competiției, tenismenul, în vârstă de 17 ani, l-a învins pe italianul Antonio Marigliano, cu 6-2, 6-4.

În runda secundă, Cezar l-a depășit pe principalul favorit, Bill Chan, din Singapore, cu 7-5, 7-5. În  sferturi, sportivul nostru și-a arătat supremația în fața bulgarului Georgi Georgiev, tot în două seturi și pe care l-a învins cu 6-4, 6-2.

Urcarea în semifinalele turneului de la Târgu Jiu a reprezentat pentru Cezar un nou rezultat valoros obținut în cadrul concursurilor internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...