Published On: mie, dec. 12th, 2018

Cetină confiscată de poliţiştii dâmboviţeni

nichiduta.ro

In ultima săptămână, poliţiştii de la ordine publică au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind constatarea contravenţiior silvice şi au confiscat aproape 8 m3 de material lemnos, 3 atelaje hipo, 400 de kilograme de cetină şi 120 de coroniţe din brad.
În perioada 29 noiembrie-7 decembrie a.c., poliţiştii de la ordine publică au desfăşurat activităţi pentru depistarea şi sancţionare ilegalităţilor din domeniul silvic. În urma acţiunilor din teren, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, dintre care 1 la Codul Silvic şi au aplicat 35 de amenzi, din care 19 au fost pentru încălcarea normelor prevăzute de Legea 171/2010 privind constatarea contravenţiilor silvice. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale se ridică la 40.190 de lei.
Poliţiştii au confiscat aproape 8 m3 de material lemnos, 3 atelaje hipo, 400 de kilograme de cetină şi 120 de coroniţe din brad. În continuare, poliţiştii vor acţiona pe linie de silvicultură, iar acţiunile vor viza şi legalitatea operaţiunilor derulate cu pomi de Crăciun.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro