Cetăţenii din Târgovişte, informaţi ele către pol iţi şti

Structura de prevenire a criminalităţii şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au organizat o acţiune stradală de informare a cetăţenilor din localitate cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din buzunare, genţi şi poşete.
De asemenea, poliţiştii au stat de vorbă şi cu administratorii societăţilor comerciale, le-au prezentat sfaturi utile pentru prevenirea furturilor din magazine şi le-au atras atenţia cu privire la faptul că cele mai eficiente strategii de prevenire sunt cele care combină dispozitivele tehnice de siguranţă cu vigilenţa angajaţilor.
Paza bună trece primejdia rea! Neglijenţa sau ignoranţa pot „înlesni” comiterea furturilor din genţi sau din buzunare.
O plimbare cu un mijloc de transport în comun se poate transforma într-un moment neplăcut dacă, atunci când ajungeţi acasă, constataţi că vă lipsesc bani sau alte bunuri pe care le aveţi asupra dumneavoastră.
FIŢI MAI ATENŢI ŞI ŢINEŢI CONT DE URMĂTOARELOR RECOMANDĂRI:
– Păstraţi-vă geanta sau bagajul la vedere, dacă este posibil aşezaţi-l chiar în faţa dumneavoastră.
– Observaţi persoanele din jurul vostru în timp ce aşteptaţi autobuzul iar dacă cineva nu vă inspira încredere căutaţi să vă schimbaţi locul.
– Nu păstraţi banii şi bunurile de valoare în buzunarele exterioare.
– În cazul în care sunteţi victima sau observaţi un astfel de furt sunaţi la numărul unic pentru apeluri de urgenţă – 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SFATURI UTILE PENTRU CALATORII OU TRENUL, ÎN SIGURANŢA

Se apropie minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Pentru călătorii cu trenul în siguranţă, poliţiştii vă recomandă: Pentru a preveni furturile de bagaje şi din buzunare, asiguraţi-vă banii, genţile sau alte valori, atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete ori în alte puncte aglomerate din gară. Întotdeauna, […]