Cercetaţi pentru furt calificat şi tentativă de furt

0 0

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au identificat un bărbat din Bilciureşti, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 07 spre 08 mai a.c., ar fi sustras mai multe componente de irigaţie amplasate pe o proprietate privată.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. De asemenea, poliţiştii de la Raciu au probat activitatea infracţională a doi tineri care, în perioada 17 februarie-10 martie a.c., ar fi încercat să sustragă diverse bunuri dintr-o locuinţă.
În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările, iar la finalizarea acestora se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni pentru siguranţa dâmboviţenilor

La data de 09 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 32 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de […]