Cercetati de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare, pe raza localităţii Pătroaia, un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa a două persoane de 18 şi 17 ani.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept, şi 2 pistoale airsoft.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni informativ-preventive desfăşurate de jandarmi în instituţiile de învăţământ preuniversitar

Jandarmii dâmboviţeni s-au întâlnit cu elevii Liceului „Voievodul Mircea” din municipiul Târgovişte, cărora le-au explicat că este necesară adoptarea unui comportament civic bazat pe respect reciproc, dezvoltarea comportamentului non-violent, pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi reducerea numărului de elevi victime ale agresiunilor din şcoli, dar şi aspecte legislative pentru prevenirea şi […]