Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor (CNRED) a participat la reuniunea de lansare a proiectului „Compararea calificărilor pentru o recunoaştere echitabilă 2

0 0

S-a desfăşurat, în format online, întâlnirea de lansare a proiectului „Compararea calificărilor pentru o recunoaştere echitabilă 2 (QUATREC 2)”, finanţat prin programul Erasmus+, acţiunea 3, proiect destinat membrilor reţelei Centrelor naţionale de recunoaştere ENIC/NARIC, în care România, prin CNRED, este partener alături de Letonia, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Bulgaria, Lituania şi Armenia.
Obiectivul principal al acestui proiect este acela de a facilita utilizarea rezultatelor învăţării în evaluarea diplomelor emise de instituţiile de învăţământ superior pentru recunoaşterea echitabilă de către angajatori. Un alt obiectiv al proiectului este acela de a valorifica concluziile şi recomandările rezultate din QUATREC 1 pentru a elabora şi pilota o metodologie pentru utilizarea rezultatelor învăţării.
Cu acest prilej, a fost discutat modul de desfăşurare a activităţilor proiectului, dar şi elementele tehnice pentru buna implementare a acestuia. Calendarul proiectului include, printre altele, ca România să fie, în cursul acestui an, gazda primei reuniuni în care se vor analiza progresul proiectului, respectiv conţinutul metodologiei referitoare la compararea rezultatelor învăţării, care urmează să fie elaborată de către statele participante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CONTROALE ŞI INTERVENŢII PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore, Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.Peste 6.000 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului […]