Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din cadrul DGASPC Dâmbovița va fi dotat cu aparatură la standarde europene 

Date:

CJ Dâmbovița prin DGASPC Dâmbovița a reușit să obțină fonduri europene prin PNRR  pentru  dotarea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități.

Serviciile sociale oferite persoanelor cu dizabilități din sistemul de protecție socială vor fi îmbunătățite, prin asigurarea dotărilor și materialelor de lucru necesare la standarde europene! 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Dotarea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități”, aflat în subordinea instituției. 

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de asigurarea unor dotări specifice, precum mijloc de transport, aparatură tehnologică-electrocasnică, tehnologii de acces, aparatură și echipamente, mobilier, pentru creșterea calității serviciilor furnizate și pentru adecvarea acestor servicii la nevoile individuale ale persoanelor adulte cu dizabilități, în scopul valorificării potențialului individual și restantului funcțional, promovării autonomiei personale ca premisă a unei vieți active și independente, astfel încât să se prevină instituționalizarea persoanei adulte cu dizabilități și creșterea calității vieții persoanelor adulte cu dizabilități instituționalizate.

Valoarea totală a proiectului este de 361 900 lei, iar acesta va fi implementat până la finalul anului 2024, conform contractului de finanțare semnat în luna ianuarie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...