Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani-Moreni reintră din acest an în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița

Date:

Vestea a fost dată chiar de președintele CJ, Corneliu Ștefan, care pe 3 ianuarie 2022, împreună cu cei doi vicepreședinți Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul județului și directorul DGASPC, Ionela Sandu, a avut o primă întâlnire cu salariații Centrului pentru a-i asigura de tot sprijinul său și le-a promis acestora că foarte curând Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare cu fonduri europene, existând deja axe de finanțare dedicate.
„După 12 ani, Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani-Moreni reintră în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița!
Prima întâlnire din 2022 am avut-o astăzi cu personalul Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani-Moreni.
Am vrut să stau de vorbă cu angajații centrului, având în vedere că instituția în care lucrează a intrat de anul acesta în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
I-am asigurat de tot sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și, având în vedere sursele de finanțare europene care pot fi accesate începând de anul acesta, le-am promis că, împreună, vom găsi cele mai bune soluții pentru a introduce Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani într-un amplu proiect de reabilitare, modernizare și dotare”, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
La Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani-Moreni se asigură servicii rezidențiale , educative și de recuperare pentru 120 de persoane cu vârste între 18 și 45 ani, cu handicap mintal, neurop-sihic, asociate și cu handicap locomotor în proporție de 5,6%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...