Centrul Cultural Flacăra va aduce un suflu nou vieții social-culturale din Moreni

Date:

 Lucrările de reabilitare și  modernizare precum și procedurile privind  dotarea pentru noul Centru Cultural Flacăra Moreni sunt aproape de finalizare. Astfel, în curând, Centrul Cultural Flacăra Moreni va fi inaugurat și va reintra în circuitul cultural-artistic local și național, fiind vorba despre un obiectiv de care al doilea municipiu al județului avea, într-adevăr, mare nevoie.

Lucrările sunt finanțate prin Programul Operațional Regional și se desfășoară în cadrul componentei ,,Reabilitare şi modernizare Club Flacăra Moreni” – investiție publică inclusă în proiectul ,,Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în municipiul Moreni”. Construcţia cu destinaţie administrativă şi social-culturală se va transforma în ,,Centrul Cultural Flacăra Moreni”- precizează primarul Constantin Dinu.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reabilitarea  clădirii, care va  funcţiona ca un  Club cultural educaţional – recreativ. O a doua componentă este echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative. Nu în ultimul rând se urmărește  creşterea atractivităţii Municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative.

Proiectul este finanţat din fonduri europene, are o valoare de 8.590.000 lei (fără TVA) şi un termen de execuţie de 19 luni, din care 3 luni proiectare şi 16 luni execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...