Cele mai longevive cupluri, cei mai buni elevi, gospodarii anului, educatorul, învățătorul, profesorul, jandarmul, polițistul și pompierul anului, vor fi premiați

Povestea continuă la Răcari. Cele mai longevive cupluri, cei mai buni elevi, gospodarii anului, educatorul, învățătorul, profesorul, jandarmul, polițistul și pompierul anului vor fi premiați la Răcari, într-un cadru mai restrâns al Zilelor orașului Răcari, din cauza actualului context al pandemiei COVID-19.
Dar, cu toate acestea, primarul Marius Caravețeanu a pregătit
pentru ziua de sâmbătă, 14 august 2021, pe Stadionul orășenesc Răcari, momente pline de emoție, care se desfășoară sub semnul culturii, al valorilor și exemplelor demne de urmat. În toată această pandemie, răcărenii au trecut prin multe împreună, au traversat perioade mai bune sau mai grele, dar au mers mai departe, umăr la umăr, alături de primarul Marius Caravețeanu și au scris adevărate povești de viață:
Povestea de viață – despre iubire, înțelepciune și tenacitate – a cuplurilor „de aur” răcărene.
„Cea mai frumoasă gospodărie”, poveste începută în urmă cu 12 ani, prin care se încearcă stimularea unui spiritcompetitiv prin promovarea, în fiecare lună, în ziarul local, a celor mai frumoase gospodării, pe localități.
Povestea dedicată excelenței în educație: orașul Răcari îşi premiază cei mai buni elevi, și totodată recunoaște darul educatorului, învățătorului și profesorului de a înflori talente și de a transforma școala într-un laborator miraculos al.
Și nu în ultimul rând, Povestea salvatorilor din comunitatea răcăreană -pompieri, jandarmi și polițiști, cei care sunt prezenți la orice oră în sprijinul cetățenilor.
Duminică, 15 august, va avea loc Hramul Bisericii Stănești – Slujba de Sfânta Maria Mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua internațională a stângacilor se celebrează, anual, la 13 august

Marcarea acestei zile are în vedere sensibilizarea opiniei publice cu privire la dificultățile și frustrările cu care stângacii se confruntă în viața de zi cu zi.În anul 1990 s-a constituit Clubul Stângacilor („Left-Handers Club”) cu scopul de a menține o legătură între stângacii din întreaga lume și de a face […]