Cele două zile de weekend la Festivalul Babel, foarte pline

0 0

Sâmbătă, seria spectacolelor s-a deschis la Muzeul de Istorie, de la ora 17:00, cu Bring your own SSIP in Romania, o producţie a companiei coreene HaVokA Project care abordează teme sociale şi personale într-o societate care îşi caută permanent echilibrul.
De la ora 19:00, în Sala Mare, Antigona, de la Teatrul Al. Davila din Piteşti, un titlu pus în scenă chiar de Mc Ranin. Miza a fost mare cu un astfel de personaj din tragedia antică într-un astfel de festival precum Babel.
În Piaţa Mihai Viteazul, Django a însufleţi din nou atmosfera, în timp ce o altă Antigonă, venită tocmai din Coreea de Sud, a companiei Tot Value Theatre a fost pusă în scenă. Viziunea a fost complet alta, întrucât spectacolul se numeşte Recviem pentru Antigona.
Tot la Casa Sindicatelor a avut loc spectacolul de la ora 22:00, care fusese anunţat pentru Curtea Domnească. Un spaţiu neconvenţional, dar foarte potrivit pentru Da alma ş barca do inferno (De la suflet la barca iadului) al companiei portugheze Comuna Teatro de Pesquisa, un spectacol metaforic, un basm pentru oameni mari.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oraşul Pucioasa găzduieşte expoziţia "Germana - limba marilor idei"

Ambasada Republicii Federale Germania şi DAAD (Serviciul German pentru Schimburi Academice), în calitate de organizatori, a lansat campania „Germana – limba marilor idei”. Campania, care are ca scop promovarea studiului limbii germane, beneficiază de sprijinul a 20 de personalităţi din România, care vorbesc această limbă şi al căror destin profesional […]