Cel mai mare proiect cu fonduri europene, peste 322 de milioane de euro, prinde contur în judeţul Dâmboviţa

Preşedintele CJ, Corneliu Ştefan alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, arhitectul şef al judeţului, Teodor Bâte, şi directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Adrian Dumitru, a avizat documentaţiile de urbanism pentru planurile de lucrări care prevăd „proiectare şi execuţie” în Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul nostru. Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa poate întocmi de acum documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiilor de construire. Luna trecută, au fost finalizate documentaţiile pentru două loturi care prevăd realizarea de surse de apă, rezervoare, staţii de clorinare, staţii de pompare şi aducţiuni în primele 17 localităţi din judeţul nostru. Valoarea acestor lucrări este de peste 16 milioane de euro.
Proiectul este unul uriaş, iar de acesta vor beneficia cetăţenii din 52 de localităţi dâm-boviţene şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Traficul infernal care sufocă oraşul Găeşti, trebuie eliminat

Traficul infernal care sufocă oraşul Găeşti, trebuie eliminat, iar acest lucru se poate face doar prin crearea unui drum de legătură între viitorul Drum Expres Valahia şi DN7. Pe lângă avantajele date de scurtarea timpilor celor care nu vor mai fi blocaţi în ambuteiajele din Găeşti, sănătatea oamenilor este protejată […]