Cel de-al șaptelea an al Școlii siguranței Tedi a început

Învățătorii sunt invitați să-și înscrie elevii în program. Pandemia generată de Coronavirus ne-a schimbat tuturor modul de viață cu care eram obișnuiți. În mod special, elevii și cadrele didactice au fost nevoiți să facă cele mai multe eforturi pentru a se adapta noilor condiții. Printre ei s-au numărat și elevii înscriși la Școala siguranței Tedi. Anul al 6-lea al programului s-a desfășurat cu multe lecții online, cu Tedi îmbrățișat de la distanță, dar cu mult entuziasm și emoții. Toate regăsite în cele peste 27.000 de fotografii cu activități despre siguranță realizate de elevi de clasa I din toată țara.
Școala siguranței Tedi este un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi și care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Poliția Română prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității. Acest program educativ se adresează elevilor de clasa I și are ca obiectiv consolidarea informațiilor privind siguranța școlarilor care s-ar putea confrunta cu pericole în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor.
Ca o noutate, anul trecut a fost introdus un capitol suplimentar, „Igiena corpului și a minții”, alcătuit atât din noțiuni teoretice, cât și din activități și exerciții menite să le ofere elevilor, cadrelor didactice și părinților un sentiment de siguranță referitor la contextul pandemic actual.
Din nou în bancă pentru lecții despre siguranță
Online sau offline, un lucru este sigur: lecțiile lui Tedi pentru siguranța elevilor de clasa I se vor desfășura. În anul școlar 2021-2022, elevi din toată țara sunt așteptați să participe la lecții. Tedi îi invită pe toți profesorii învățători să-și înscrie clasele în program.
Participarea la program este gratuită și se realizează pe baza înscrierii de către învățători pe site-ul www.scoalatedi.ro. Termen limită pentru înscrieri: 31 octombrie 2021.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Motoare puternice și adrenalină la Corb Adventure Days 2021

Roxana Ciuhulescu, Silviu Bulugioiu, Ovidiu Nedelcu și Cătălin Mile au susținut o conferință de presă în care au prezentat ultimele detalii organizatorice și privind participarea la etapa a 5-a din Campionatul Național de Off Road, care va debuta vineri la Șotânga și se va încheia duminică, 10 octombrie.Corb Adventure Days […]