CE SUSPENDARE A PRIMIT VALENTIN MIHĂILĂ DIN PARTEA UEFA

Date:

Valentin Mihăilă, jucător originar din Finta, a fost eliminat în partida care a calificat-o pe România la EURO 2024, succesul 2-1 obținut în deplasare, cu Israel, la Felcsut. Acum, forul internațional a decis care este suspendarea dictată împotriva internaționalului român, după cartonașul roșu văzut atunci.

România a obținut calificarea la Campionatul European din 2024, după ce a câștigat jocul cu Israel, la Felcsut, 2-1. Partida de atunci nu a fost însă ferită de emoții, după ce Valentin Mihăilă, abia introdus pe teren, a ratat o ocazie uriașă, iar la câteva minute după a fost eliminat, văzând direct cartonașul roșu, în minutul 84, după un fault aplicat asupra lui Turgeman, la 20 de metri de poartă, scrie digisport.ro.
Eliminarea directă a lui Mihăilă a creat câteva semne de întrebare, în contextul în care nimeni nu știa exact câte etape de suspendare ar putea primi acesta.
Trei zile mai târziu, la meciul cu Elveția, de la București, Mihăilă a fost suspendat, Parma cerând chiar ca acesta să se întoarcă mai repede la echipa de club.

Mihăilă a așteptat până la începutul acestei săptămâni pentru a afla exact dacă va absenta și la debutul Campionatului European sau dacă pedeapsa a fost deja ispășită, la meciul cu Elveția.
Astăzi, forul internațional a anunțat că jucătorul României a fost suspendat o singură etapă, ceea ce înseamnă că acum este disponibil pentru a participa la EURO 2024, în eventualitatea în care se va afla în lotul lui Edi Iordănescu la vară.

„Comisia de Etică și Disciplină UEFA a anunțat azi decizia în ceea ce privește eliminarea lui Valentin Mihăilă în partida Israel – România, 1-2, disputată pe 18 noiembrie, la Felcsut, în Ungaria.
Vali Mihăilă și-a aflat sentința după ce a văzut cartonașul roșu în penultimul joc din preliminariile pentru EURO 2024. În minutul 84 al partidei cu Israel, Vali a văzut direct cartonașul roșu după un fault asupra lui Dor Turgeman.
Departamentul Juridic al FRF l-a sprijinit pe jucătorul Parmei la Comisia de Etică și Disciplină UEFA, sanctiunea dispusa fiind o suspendare de o singură etapă. Cum Valentin Mihăilă nu a fost utilizat în partida cu Elveția, ultima din preliminariile EURO, acesta va fi disponibil încă de la startul EURO 2024, în eventualitatea în care va fi convocat”, se arată în comunicatul transmis de FRF citata de eurosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...