CCIA Dâmbovița oferă gratuit consultanță juridică prealabilă pentru înființarea cooperativelor agricole

0 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, prin specialiștii Departamentului Juridic și Consultanță Societăți, pune la dispoziția antreprenorilor interesați un serviciu nou și anume consultanța în ceea ce privește înființarea/ funcționarea COOPERATIVEI AGRICOLE. Pentru potențialii beneficiari este o reală oportunitate, ținând cont că grilele de punctaj pentru majoritatea măsurilor cuprinse în programele de finanțare a agriculturii favorizează formele asociative de tip cooperatist:
„Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița susține asocierea producătorilor din domeniul agricol, oferind consultanță juridică prealabilă gratuită, în ceea ce privește demersul înființării unei COOPERATIVE AGRICOLE.
Considerăm că unul dintre factorii de progres în dezvoltarea agriculturii și a mediului rural este reprezentat de înființarea și dezvoltarea de cooperative agricole actori absolut esențiali pentru agricultura din România.
În cadrul Departamentului Juridic și Consultanță Societăți, bene-ficiați de asistență referitoare la cadrul legal de funcționare a unei cooperative, aspecte necesare înființării și funcționării în sectorul agroalimentar și tehnoredactarea tuturor documentelor necesare”, se precizează în comunicatul instituției.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACȚIUNI ALE FEDERAȚIEI DE BASCHET LA TÂRGOVIȘTE ȘI SFÂNTU GHEORGHE

O nouă acțiune din cadrul Programului Național de Selecție dedicat sportivilor născuţi 2008 s-a încheiat sâmbătă după-amiază, odată cu ultimele antrenamente în care cei mai de perspectivă sportivi „U14” din țară s-au pregătit timp de o săptămână în Târgoviște (masculin) și Sf. Gheorghe (feminin). Așadar, după o primă fază de […]