CCIA Dâmboviţa, invitaţie la colaborare

0 0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, întreprinde acţiuni eficiente în pregătirea şi informarea mediului de afaceri din judeţ, în legătură cu aria de interes.
Alături de noi puteţi să vă sporiţi credibilitatea, să vă eficientizaţi modul de operare şi să câştigaţi încrederea partenerilor de afaceri.
Organizaţia noastră face eforturi deosebite pentru a vă sprijini în organizarea şi funcţionarea instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, dezvoltarea economico-socială şi de mediu a localităţii pe care o reprezentaţi, administrarea domeniului public sau gestionarea serviciilor furnizate către cetăţeni.
Un nou pas în acest sens l-am făcut luni, 30 iunie, alături de reprezentanţii companiei Grădinariu (www.gradinar-iu.ro), dl. Marius Caraveţeanu – Primar Răcari, dl. Sandu Gabriel -Primar Voineşti şi dl. George Duţu – Grădina Fermierului, antreprenor din Lunguleţu în cadrul unei întâlniri fructuoase.
Astfel, suntem acum în măsură sa vă anunţăm stabilirea unui eveniment local în luna septembrie în cadrul căruia veţi putea detalia şi testa o gamă largă de utilaje de echipamente şi utilaje pe care Grădinariu le poate pune la dispoziţia Consiliilor Judeţene, Primăriilor Municipii de Judeţ, Primăriilor de Comune, IGSU, ISU, CNAIR, precum şi companiilor private sau cu capital de stat din domeniul salubrităţii sau managementului deseurilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 171 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 171 delocuri de muncă, din care 24 pentru persoanele cu studii superioare, 119 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 28 de posturi pentru muncitorii […]