CCIA Dâmbovița asigură asistență specializată și îndrumare prealabilă pentru înființarea firmelor

0 0

Prin serviciile specializate, Departamentului Juridic și Consultanță Societăți al Camerei de Comerț. Industrie și Agricultură Dâmbovița este un sprijin real pentru toți antreprenorii. Personalul din cadrul Departamentului le stă la dispoziție în vederea identificării  oportunităților de afaceri; asistență specializată, îndrumare prealabilă,  tehnoredactarea tuturor actelor necesare în vederea înregistrării la Oficiul Registruui Comerțului.

Specialiștii pot intocmi și tehnoredacta, la cerere, avizele de forță majoră, certificatele  care atestă calitatea de IMM și certificate constatoare extinse.

Solicitanții se pot adresa personalului de la sediul instituției, din Calea Câmpulung nr. 6A, dar și la punctul de lucru situat pe str. Plt. Dițescu Stan nr. 5, lângă Oficiul Registrului Comerțului.

𝐃𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢:

Contact:

𝑪𝒂̆𝒕𝒂̆𝒍𝒊𝒏𝒂 𝑹𝒐𝒕𝒂𝒓𝒖

Șef Serviciu Juridic și Consultanță societăți

catalina.rotaru@cciadb.ro

𝑫𝒊𝒂𝒏𝒂 𝑫𝒖𝒎𝒆𝒂

Consilier Juridic

diana.dumea@cciadb.ro

𝑨𝒈𝒐𝒕𝒂 𝑷𝒐𝒑𝒂

Consultant Cameral

agota.popa@cciadb.ro

𝑴𝒊𝒉𝒂𝒆𝒍𝒂 𝑮𝒉𝒆𝒐𝒓𝒈𝒉𝒆

Consilier Juridic

mihaela.gheorghe@cciadb.ro

𝑨𝒍𝒃𝒆𝒓𝒕 𝑮𝒂𝒈𝒊𝒐𝒏𝒆𝒂

Consilier Juridic

albert.gagionea@cciadb.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Angajatori din Germania și Norvegia caută forță de muncă bine calificată. 404 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 404 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 272 locuri de muncă pentru: lucrător în amenajarea expoziţiilor şi a magazinelor, tâmplar (fabricare şi asamblare mobilier de expoziţie şi de magazin), magazioner, operator maşini si sisteme (tehnologia de […]