Câteva zeci de locuri de parcare noi și încă o cale de acces, în Parcul Chindia

Date:

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și administratorul public Gabriel Boriga au fost pe noul șantier deschis pe Strada Cornel Popa, unde se amenajează o nouă parcare publică și o cale de acces în Parcul Chindia. Cu acest prilej, edilul a venit cu mai multe amănunte despre investiția abia începută:

„Zona Parcului Chindia și Parcul Chindia în ansamblul său devin un punct un punct unde sunt canalizate foarte multe investiții. Unele dintre acestea deja au început, și mă refer la investiția care vizează Poarte Dealu – Vânătorilor, altele sunt, iată, la debut. Este vorba despre această parcare, la care acum se lucrează la împrejmuire. Este o parcare complet nouă, pe care o realizăm pe Strada Cornel Popa și care reprezintă de fapt și o nouă intrare în Parcul Chindia.

Mai ales în weekend ori când sunt evenimente culturale, parcul este foarte aglomerat și atunci am ajuns la concluzia că este necesară o nouă intrare, cu tot cu parcare. Această investiție o vom finaliza în primăvară. Vor fi în jur de 30- 40 de locuri de parcare și locuri pentru autobuze, adică exact ceea ce avea nevoie Parcul Chindia. Dacă ne raportăm și la faptul că avem o parcare foarte mare la stadion, de aproximativ 300 de locuri, putem spune că această problemă, a parcării în zona Parcului Chindia este rezolvată. Din această zonă se ajunge foarte repede la lac, la zona skatepark, la intrarea la Grădina Zoologică, deci sunt facilități utile pentru punerea în valoare a acestei zone frumoase a Municipiului Târgoviște”- a spus primarul Cristian Stan.

Investiția se ridică la aproximativ 700000 de lei și este finanțată integral de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...