CATEGORIA „PROMŢlE”, GATA DE START

S.A.
0 0

sportUltima categorie valorică din campionatul judeţean de fotbal este PROMOŢIE. Aici se pot înscrie toţi cei ce doresc să practice jocul cu balonul rotund în mod organizat.
De aceea, A.J.F. mai face unele derogări de la regulament, în comparaţie cu celelalte categorii. „PROMOŢIA” poate fi considerată un fel de „DACIADĂ”.
în acest an competiţio-nal 2013-2014, s-au înscris în PROMOŢIE 33 de echipe. Au reapărut unele cluburi noi, care au mai fost înscrise în competiţii cu câţiva ani în urmă.
S-au înscris din nou: PROGRESUL GORGOTA, UNIREA COLIBAŞI, F.C.M. 2 TÂRGOVIŞTE, AVICOLA 2 TĂRTĂŞEŞTI, C.S. CONŢEŞTI, SĂGEATA CĂTUNU (CORNEŞTI), UNIREA SLOBOZIA MOARĂ, UNIREA COADA IZVORULUI, FULGERUL LUNGULEŢU.
Aceste echipe s-au înscris plătind taxa de participare (70 lei). în acest context este posibil ca echipele să fie împărţite în 3 serii pe criteriul geografic.
Surprinde neplăcut „zgomotul” făcut de cei din GĂEŞTI, care au adus o cerere prin care specifică că vor prezenta C.I.S.-ul, dar nu au întocmit o cerere tip de înscriere, nu au plătit taxa de participare.
Evident, în aceste condiţii, echipa din GĂEŞTI (cum se va numi?!) nu a fost înscrisă, nu a fost prinsă în program, deoarece nu ştim cum se va numi şi dacă va face legitimaţii, deoarece timpul de înscriere a trecut de mult.
De asemenea, aşteptăm un semnal şi de la VULTURII PETREŞTI, dacă vor să continue activitatea sau nu, să ne anunţe, ca să nu îi mai prindem în program.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Municipal Târgovişte a câştigat Cupa Castrum Zotmar la Radio Orientare

Radio Orientariştii târgovişteni continuă succesiunea performanţelor în acest sezon. Săptămâna trecută au participat la competiţia internaţională de Radio Orientare „Cupa Castrum Zotmar”, desfăşurată în localitatea Mujdeni, judeţul Satu-Mare. Pe lângă cluburile din România, la start s-au aliniat încă 4 cluburi din Ungaria şi Ucraina. Dâmboviţenii au uimit la această competiţie […]