Câte vor fi alese?

Mihai ROŞOIU
0 0

csmToate jucătoarele valide ale campioanei Municipal Târgovişte au fost nominalizate de către specialiştii federaţiei de baschet pentru a participa la All Star Game-ul Ligii Naţionale Feminine de Baschet din acest an. Nominalizatele CSM-ului sunt: Matee Ajavon, Maja Miljkovic, Jori Davis, Romina Filip, Ancuţa Stoenescu, Gabriela Mărginean, Claudia Pop, Andreea Huţanu, Jillian Robbins, Ashley Walker, Ivanka Matic şi Kseniia Tikhonenko. Singura baschet-balistă a formaţiei dâmboviţene care nu a fost nominalizată este Florina Paşcalău, care nu a revenit încă după o accidentare suferită în 2012.
În acest meci se vor duela selecţionata Nordului formată din jucătoare legitimate la U CSM Oradea, Danzio Timişoara, U Cluj-Napoca, Nova Vita Tg. Mureş, CSM Satu Mare, Univ. Goldiş ICIM Arad şi CSU Alba Iulia, respectiv selecţionata Sudului compusă din jucătoare legitimate la CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, CSM Târgovişte, CSBT Alexandria, Olimpia Braşov, SCM CSS Craiova şi ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.
Fiecare formaţie va avea 12 jucătoare, dintre care două rezerve, şi doi antrenori. De asemenea, indiferent de rezultat, fiecare din cele 14 echipe rămase în Liga naţională feminină va avea cel puţin o jucătoare la All-Star Game. Votul publicului de pe site-ul Federaţiei Române de Baschet va conta în proporţie de 30%, la fel şi votul media, iar votul antrenorilor din Colegiul Central, 40%. Pe Internet se poate vota până în data de 25 martie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte Simte că se poate

Elevii lui Gigi Manea îşi văd, în linişte, de treabă şi pregătesc cu lux de amănunte meciul de sâmbătă, 16 martie, cu Unirea Câmpina, din deplasare. Atunci, „tunarii” târgovişteni vor debuta în stagiunea de primăvară. în prima rundă au stat. Au susţinut un amical la Braşov, pe stadionul Metrom, cu […]