CĂTĂLIN AMUZA A STRĂLUCIT DIN NOU

Date:

O nouă prezentare de excepție pentru atletul Cătălin Amuza la Campionatul Național de Sală Masters! Și la ediția din acest an a competiției, sportivul clubului nostru a reușit o performanță remarcabilă.

La capătul unei evoluții fără greșeală, Cătălin a devenit, din nou, campion național în proba de 800 m, la categoria M40. Atletul legitimat la CS Târgoviște a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce a terminat cursa cu timpul de 2:05.18. Este pentru al patrulea an consecutiv când sportivul nostru devine campion al României în această probă. În urma cursei perfecte din week-end, Cătălin a realizat și un Personal Best, ce-i oferă o mare încredere în concursurile următoare la care va lua parte.

La același Campionat Național de Sală, găzduit de Sala de Atletism „Ioan Soter” din București, în perioada 3-4 martie, Cătălin Amuza a terminat proba de 200 m pe locul 3. Atletul clubului nostru a intrat în posesia medaliei de bronz după ce a încheiat cursa cu timpul de 26.83.

Peste două săptămâni, Cătălin Amuza va reprezenta România la Campionatul European de Sală Masters, ce va avea loc în Polonia. La puternica întrecere continentală, sportivul are în vizor atingerea unui rezultat cât mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...