CĂTĂLIN AMUZA A OBȚINUT NOI REZULTATE BUNE

Date:

Evoluții strălucitoare pentru atletul veteran Cătălin Amuza la ediția din acest an a Campionatului Municipal de Sală – Seniori, U23, U20, U18, U16, Masters și Cupa „RMA”, competiții găzduite de sala de atletism „Ioan Soter” din București, în perioada 10-11 februarie.

Sportivul clubului nostru a fost de neoprit la competițiile de masters M45 și a devenit învingător în probele de 400 m (57.63), 800 m (2:11.71), 1500 m (4.40.31). Pe durata concursurilor la care a luat parte, Cătălin a tras din greu până și-a asigurat prezența pe prima treaptă a podiumurilor. De asemenea, în proba de ștafetă Open, sportivul clubului nostru a încheiat pe locul 3.

În urma rezultatelor înregistrate, Cătălin Amuza a încheiat la înălțime ediția din acest an a Campionatului Municipal de Sală – Seniori, U23, U20, U18, U16, Masters și Cupa „RMA”.

Pentru atletul clubului nostru  va urma o perioadă de „foc” cu o serie de concursuri extrem de importante. La începutul lunii martie, în zilele de 2 și 3 martie, Cătălin va participa la Campionatul Național de sală – Masters în sală, iar în intervalul 17-23 martie, va participa la Campionatul European de sală – Masters, unde va concura în proba de 400 metri, fiind singurul reprezentant al României în cadrul acestei probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...