Câştigătorii concursului „Prietenii Pompierilor” – faza judeţeană –

pompieriIn perioada 28 mai-04 iunie 2014, pe Stadionul Municipal din Municipiul Târgovişte s-a desfăşurat faza judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii Pompierilor”, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.
La concurs au participat patru echipaje de fete (Şcoala gimnazială Buciumeni, Şcoala gimnazială Titu Târg, Şcoala gimnazială nr.1 Moreni şi Şcoala gimnazială „Coresi” Târgovişte) şi cinci echipaje de băieţi (Şcoala gimnazială „Coresi” Târgovişte, Şcoala gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, Şcoala gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa, Şcoala gimnazială nr. 3 Moreni şi Şcoala gimnazială Răzvad), fiecare echipaj fiind format din 10 elevi (un comandant, opt concurenţi şi o rezervă). Vârsta minimă pentru participare a fost de 11 ani şi maximă de 15 ani, împliniţi în anul calendaristic desfăşurării concursului.
Concursul a fost foarte disputat şi a constat în trei probe: una teoretică (desfăşurată pe baza unui chestionar tip grilă ce a cuprins 10 întrebări) şi două practice („Pista cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole”).
În urma desfăşurării probelor de concurs, clasamentul a fost următorul: ECHIPAJE FETE Locul I – Şcoala gimnazială Buciumeni
Locul II – Şcoala gimnazială
„Coresi” Târgovişte
Locul III – Şcoala gimnazială Titu
Târg
ECHIPAJE BĂIEŢI
Locul I – Şcoala gimnazială
„Pictor Nicolae Grigorescu” Titu
Locul II – Şcoala gimnazială
„Coresi” Târgovişte
Locul III – Şcoala gimnazială
„Mihai Viteazul” Pucioasa/*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a vizitat obiectivele în derulare din cadrul DGASPC

O zi plină pe agenda de lucru a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Domnia sa a vizitat o serie de obiective aflate în curs de realizare atât în municipiul Târgovişte cât şi în alte localităţi ale judeţului. Vizita a început la Centrul de servicii pentru adulţi cu handicap Târgovişte. […]