Casa de Pensii Dâmbovița distribuie biletele de tratament pentru a cincea serie a anului

Date:

Pentru a cincea serie a acestui an, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 29 bilete de tratament în stațiunile Pucioasa, Olănești, Amara, Covasna,Sărata Monteoru și Geoagiu, repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

              Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, perioada de intrare în stațiune este 23.04.2024 – 27.04.2024 iar  pentru aceast interval existând bilete disponibile în următoarele stațiuni: Pucioasa (24), Amara (5), Bala (4), Covasna (7) și Sărata Monteoru (1).

              Persoanele interesate se pot prezenta la sediul CJP cu  actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

              Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

              Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...