Casa cuprinsă de flăcări în comuna Tătărani

0 0

Pompierii damboviţeni au fost solicitaţi să intervină, în localitatea Priboiu, din comuna Tătărani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă (una de la Garda Voineşti şi una de la Detaşamentul Târgovişte). La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau în interiorul şi la acoperişul casei. Intervenţia promptă a salvatorilor a salvat din calea flăcărilor o locuinţă situată în imediata vecinătate.
Din fericire, în urma producerii incendiului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.10 mp şi materiale combustibile din două camere (mobilier, materiale textile etc.).
Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită în urma cercetărilor efectuate la faţa locului este focul deschis în spaţii închise (un chibrit aprins pentru a face focul în sobă a fost scăpat pe materiale textile, care au luat foc şi au iniţiat incendiul).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu la o casă, în comuna Crângurile, cu o victimă găsită decedată

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Crângurile (satul Răţeşti).La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul casei şi într-un dormitor al acesteia, existând riscul extinderii şi la o gospodărie învecinată, la locuinţă şi […]