„Cartierul Copiilor” şi spectacolul de proiecţie lumini pe Turnul Chindiei, în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte

Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Târgovişte, Consiliul Local Târgovişte şi Teatrul Tony Bulandra au organizat în perioada 7-9 septembrie un eveniment devenit tradiţie – ZILELE CETĂŢII TÂRGOVIŞTE!
Acesta reprezintă cel mai aşteptat şi important moment pentru târgovişteni, dâmboviţeni şi nu numai. Ca de fiecare dată, au pregătit şi anul acesta un eveniment de excepţie.
Ediţia 2018 a animat cetatea în perioada 7-9 septembrie. Activităţile plănuite au adus multă bucurie târgoviştenilor.
Un loc important în evenimentele de anul acesta a fost ocupat de cei mici, iar pentru ei s-a realizat „Cartierul Copiilor” – în colaborare cu Opera Comică pentru copii Bucureşti. Au avut loc spectacole de teatru muzical, desene pe asfalt, păpuşi gigant, clauni, şi diverse concursuri. Cartierul Copiilor s-a bucurat de prezenţa lui Marian Râlea -„Magicianul” şi prietenii săi.
Istoria şi tehnologia s-au îmbinat la Târgovişte, într-un concept unicat, dezvoltat special. Vineri seară, Turnul Chindiei, s-a scăldat într-o feerie de lumini şi imagini colorate. Proiecţiile spectaculoase au fost urmărite cu mare interes de cei prezenţi. Tema a marcat 100 de ani de la Marea Unire. Toţi cei prezenţi au fost fascinaţi de spectacolul de proiecţie lumini pe Turnul Chindiei susţinut de „Holograma 3D”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Filarmonica Naţională "Serghei Lunchevici" din Chişinău a concertat în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte

Sâmbătă seară, în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte, melomanii s-au putut delecta cu muzică simfonică. În Parcul Chindia, zona ruine, a avut loc un Concert de muzică Simfonică, susţinut de Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău. Publicul numerous a aplaudat la scenă deschisă prestaţia Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” din Chişinău. Fondată […]