CARANTINĂ ZONALĂ pentru GĂEȘTI, GURA OCNIȚEI, TĂRTĂȘEȘTI, VIȘINEȘTI, MĂTĂSARU ȘI PETREȘTI

Se propune CARANTIN Ă ZONALĂ pentru GĂEȘTI, GURA OCNIȚEI, TĂRTĂȘEȘTI, VIȘINEȘTI, MĂTĂSARU ȘI PETREȘTI. Urmează să fie emis avizul INSP, după aceea Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgență Dâmbovița va emite HOTĂRÂRE privind propunerea instituirii carantinei zonale în aceste șase localități, imediat ORDINUL DSU va fi publicat în Monitorul Oficial.
COMUNA GURA OCNIȚEI a ajuns în ultimele 24 de ore, la INCIDENȚA de 10,47 la mia de locuitori, drept urmare se propune CARANTINA ZONALĂ.
ORAȘUL GĂEȘTI a ajuns în ultimele 24 de ore, la INCIDENȚA de 9,46 la mia de locuitori, autoritățile deja au întocmit raportul de carantinare.
COMUNA TĂRTĂȘEȘTI, ȘI EA VA FI CARANTINATĂ, dat fiind faptul că în ultimele 24 de ore la INCIDENȚA de 9, 53 la mia de locuitori.
COMUNA VIȘINEȘTI, în ultimele 24 de ore a ajuns la INCIDENȚA de 9,86 la mia de locuitori.
COMUNA PETREȘTI a ajuns în ultimele 24 de ore, la INCIDENȚA de 9,06 la mia de locuitori, drept urmare se propune CARANTINA ZONALĂ.

COMUNA MĂTĂSARU a ajuns în ultimele 24 de ore, la INCIDENȚA de 9,16 la mia de locuitori, drept urmare se propune CARANTINA ZONALĂ.
Trăim zile cumplite, spitalele sunt sufocate și în continuare se pune presiune pentru a se asigura paturi ATI pentru pacienții COVID-19.
Este momentul ca fiecare cetățean, vaccinat sau nevaccinat, să conștientizeze acest pericol care se răspândește cu rapiditate. Cu toții ar trebui să ne oprim în loc, să analizăm pericolul și să ne repoziționăm și să respectăm cu sfințenie măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.
PURTAȚI MASCA atât vaccinații cât și nevaccinații, RESPEC
ÎNTÂLNIRILE CU PERSOANE CARE NU LOCUIESC ÎN ACEIAȘI CASĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pe lista unităților spitalicești care au primit doze de anticorpi monoclonali neutralizanți pentru SARS-CoV-2

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște a primit doze de anticorpi monoclonali neutralizanți pentru SARS-CoV-2, potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății privind repartiția dozelor de anticorpi monoclonali neutral-izanți pentru SARS-CoV-2.Astfel, un număr de 5206 fiole de anticorpi monoclonali vor ajunge în 134 unități sanitare cu paturi pentru tratarea unui număr de […]