Carabinieri din Republica Moldova în vizită de lucru la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri

0 0

Săptămâna trecută, o delegaţie a Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova, s-a aflat în vizită de studiu şi documentare în domeniul pregătirii la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri. Delegaţia a fost condusă de colonel Sergiu ROŞCA (şef al Secţiei Administrare Personal a Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul
Departamentului Trupelor de Carabinieri-DTC din Republica Moldova) şi compusă din colonel Andrei CATABLUGA, şef al Secţiei de Formare Profesională a Direcţiei Management Resurse Umane a DTC, căpitan Vasili PRODAN, specialist principal al Secţiei de Formare Profesională a Direcţiei Management Resurse Umane a DTC, căpitan Nicolae BAJORA, prim adjunct al comandantului, şef al Statului Major al Centrului de Instrucţie al Trupelor de Carabinieri şi locotenent major Dorin ROTAR, ofiţer superior – lector al Serviciului Planificare Metodică, Informare şi Documentare al al Centrului de Instrucţie al Trupelor de Carabinieri.
Scopul acestei vizite a fost familiarizarea şi preluarea bunelor practici, experienţa şi capabilităţile Jandarmeriei Române. Domnul colonel Adrian MARINESCU, locţiitorul comandantului Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, a prezentat structura de învăţământ a centrului, axată pe o gamă largă de tipuri de stagii care îmbracă nevoile de pregătire ale personalului militar din Jandarmeria Română, dar şi din cadrul instituţiilor similare aparţinând altor state cu care instituţia noastra are acorduri de colaborare şi cooperare, precum şi activităţile desfăşurate în această perioadă în unitate.
Cu această ocazie, cadrele Batalionului 1 ale Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, aflate în stagiul de pregătire la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, au prezentat exerciţii demonstrative de restabilire a ordinii publice, precum şi tehnici de intervenţie profesională coordonate de instructorii centrului. Toţi membrii delegaţiei s-au arătat plăcut impresionaţi şi şi-au manifestat interesul pentru realizarea unor noi vizite, precum şi realizarea unor schimburi de experienţă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Laborator Medicină Nucleară ultramodern, construit prin CNI la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

La şedinţa CJ Dâmboviţa, ce a avut loc săptămâna trecută, consilierii judeţeni au aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii C.N.I. S.A, pe baza de protocol, a imobilului constituit din teren situat în Târgovişte, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 48, în suprafaţă de 1445 […]