Căpitanul lui Dinamo a recunoscut superioritatea Chindiei: „Scorul este mincinos! Târgovişte trebuia să câştige mult mai clar!”

Mihai ROŞOIU
0 0

„Câinii” au doar trei puncte obţinute în cele şase etape disputate până acum în noul sezon. Mijlocaşul Dan Nistor a răbufnit la sfârşitul meciului:
„Cred că scorul este mincinos, cred că trebuia să fie un scor mult mai mare pentru adversarii noştri. M-am simţit ca ultimul om, m-am simţit exact ca atunci când cei de la Târgu Jiu îşi băteau joc de noi şi mă alergau pe acolo prin spate pe la terenuri, prin parcuri. Aşa m-am simţit şi acum. Ce poţi să mai spui despre arbitraj când Chindia e o nou-promovată şi practic ţi-a dat cu terenul în cap? Trebuia să ne dea vreo cinci, şase goluri. Se pare că nu realizăm la ce echipă suntem. A trebuit să forţez, e şi normal, a trebuit să îmi ajut echipa. Cu siguranţă, de săptămâna viitoare, voi fi mult mai bine. Dacă mister va decide să intru titular, voi intra titular. Degeaba alergăm, facem lucruri frumoase la antrenament, dacă în ziua meciului ne batem joc de toate aceste chestii. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Acum toată lumea o să ne critice, ca şi până acum, o să ne facă varză. Cred că merităm acest lucru. Dacă vom continua aşa, în continuare ni se va striga „B-ul”, ne va face toată lumea varză, se va striga din tribună „Demisia” şi tot aşa. Parcă am fi venit ieri toţi, unul de prin Suceava, altul de la Brăila, altul din Rucăr, altul din Câmpulung. Zici că suntem o echipă rătăcită, nu înţeleg. Antrenamentele le facem foarte bine, alergăm, chiar ne lovim între noi. La meciuri nu prea lovim pe nimeni văd.
Sunt nişte greşeli copilăreşti, nu se poate. Să faci la asemenea nivel asemenea greşeli este inadmisibil. Când antrenorul îţi spune să ai grijă la faze fixe şi tu nu ai, înseamnă că problema e la tine”, a declarat Nistor la Look Sport.
Dinamo e pe ultimul loc în Liga 1, după înfrângerea în faţa Chindiei Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI