CANTOMENT PENTRU KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIȘTE

Date:

Cei mai reprezentativi karateka ai Clubului Sportiv Târgoviște se află în aceste zile într-un stagiu centralizat de pregătire la malul Mării, în stațiunea Costinești. Aceștia trag din greu pentru a ajunge la cea mai bună formă pentru a doua parte a sezonului competițional. Sportivii noștri, antrenați de Ionuț Munteanu, au parte de opt zile de cantonament în cadrul tradiționalei tabere de la Costinești.

Pe durata stagiului de pregătire de la malul Mării se pun accentul, în special, pe pregătirea tehnică (kumite), cât și pe latură fizică, unde disciplina și seriozitatea reprezintă elemente definitorii.

Pe lângă sportivii de la CS Târgoviște, în cantonamentul de la Costinești, au mai făcut deplasarea karateka de la Yama Sport Club Târgoviște, MSC Târgoviște – Buzău, CS Petrom Flacăra Moreni și Onmyodo Răzvad. Coordonatorii „Taberei de vară” sunt Ionuț Munteanu, Daniel Munteanu, Gheorghe Cozmolici și Octavian Pomârleanu.

Săptămâna trecută, Alexandru Vede a participat la Karate 1 Youth League, cea mai puternică întrecere de karate WKF, desfășurată la Porec, în Croația. La juniori, sportivul clubului nostru a terminat pe locul 11 la concursul de kumite, destinat categoriei -52 de kilograme.

O altă sportivă care a reprezentat CS Târgoviște la competiția din Croația a fost Maya Hârjan, care este pregătită în Anglia, de Vasile Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...