Cântec, joc şi voie bună – ediţia a IV-a

0 0

balasa doamnaLiceul de Artă „Bălaşa Doamna” din Târgovişte a fost duminică, 9 iunie, gazda concursului judeţean de interpretare artistică „Cântec, joc şi voie bună”, aflat la ediţia a IV-a.
Concursul a fost o manifestare artistică organizată la nivelul învăţământului preşcolar, la iniţiativa şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Scopul manifestării a fost descoperirea copiilor cu potenţial artistic, promovarea şi orientarea acestora pe filieră vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor artistice adecvate vârstei, amplificarea şi revigorarea activităţilor artistice la nivelul învăţământului preşcolar. Cei mici i-au încântat pe părinţii şi profesorii lor cu cântece de muzică uşoară, poezii şi multe altele. Competiţia a fost împărţită pe mai multe secţiuni şi genuri:
Secţiunea I -artă vocală şi instrumental;
Secţiunea a II-a – artă coregrafică (dans modern, dans de societate, majorete, dans sportiv, dans popular etc);
Secţiunea a III-a – artă teatrală (monolog, dialog, scenetă);
Secţiunea a IV-a –
recitări.
Comisia de evaluare şi jurizare a fost formată din inspector şcolar de specialitate, profesori de muzică, limba română, educaţie fizică, educatoare abilitate şi directori ai unităţilor participante. (S.Ş.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gloria Corneşti Câţiva jucători de Divizia A

Pentru a doua oară consecutiv, Gloria Corneşti a devenit campioana judeţului Dâmboviţa. A avut un parcurs bun, cu 26 de victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri. Are un golaveraj de invidiat: + 122 (140-18). Lotul de jucători: Bica, Mihai Matei, Pandelescu, C. Oprea – Picior, M. Oprea, Ilie, Gae, Ştefan, […]