CAMPIOANA, SPECTACOL ŞI CALIFICARE ÎN SEMIFINALE. ICIM Arad – CSM Târgovişte 28-81 (12-22, 10-21, 4-17, 2-21)

Mihai ROŞOIU

csmMunicipal a încheiat repede conturile cu junioarele ICIM-ului în sferturile de finală ale Cupei României şi a demonstrat că se află într-o formă foarte bună înainte de semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
Campioanele nu le-au dat nicio şansă adversarelor nici în jocul de la Piteşti, iar în acest moment trupa lui Predrag Vasic şi-a atins obiectivul, ajungând în Final-Four-ul competiţiei interne.
A fost un sezon foarte dificil pentru campioana ultimelor două sezoane din baschetul feminin românesc. Fără drept de a transfera jucătoare, CS Municipal a început rău sezonul regulat, dar pe final trupa dâmboviţeană a izbutit să arate că mai are un cuvânt de spus în actuala ediţie de campionat. Cu excepţia meciurilor cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, pe care le-a pierdut de fiecare dată, CSM-ul a reuşit să le bată pe toate celelalte rivale din Divizia A, însă câteva puncte pierdute în turul sezonului au privat-o de un loc mai bun în ierarhia naţională, poziţie ce i-ar fi putut aduce o calificare în finală. Nici în actuala situaţie şansele nu sunt pierdute în totalitate, însă e greu de crezut că Municipal va putea trece de Sepsi, mai ales că formaţia din Covasna va avea şi avantajul meciurilor de pe teren propriu.
Indiferent de deznodământul duelurilor din semifinale, campioana merită toate felicitările pentru parcursul din actualul campionat, calificarea în penultimul act al întrecerii fiind o mare performanţă pentru o echipă care nu poate achiziţiona jucătoare. ICIM Arad: Andra Manea 6, Szilvia Spier 6, Andra Boltaşu 4, Larisa Ebervein 4, Adela Mercea 2, Diana Moraru 2, Patricia Gadarici, Anastasia Mera, DenisaVati. Antrenor Dan Moraru. CSM Târgovişte: Andreea Orosz 15 (3), Tabytha Wampler 14, Andreea Huţanu 12, Ildiko Nagy 11, Donica Cosby 8, Porchia Green 7 (1), Adina Pop 7 (1), Daiana Tănase 4, Raluca Alecu 3 (1), Larisa Toma. Antrenor: Predrag Vasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Steaua fără nume sau destine în labirintul iluziei

Joi, 3 martie va fi prezentată in premieră, la Teatrul ‘Tony Bulandra” piesa „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian. Spectacolul va avea loc în Sala Mare, începând cu ora 19.00. Precizăm că piesa va fi reluată vineri 4 martie, la aceeaşi oră, tot în Sala mare. Regia este semnată de […]