CAMPIOANA MAI CÂŞTIGĂ O DATĂ

Mihai ROŞOIU

csmÎn derby-ul etapei a 4-a din Liga Naţională de baschet feminin s-au întâlnit faţă în faţă campioana României şi vice-campioana României. Câştig de cauză a avut formaţia arădeană, care s-a impus cu scorul 73-69, la capătul unui meci extrem de echilibrat, în care ICIM-ul a revenit în ultimul sfert şi s-a impus.
Pentru ICIM s-au remarcat Monica Engelman – cu 25 de puncte, 2 recuperări şi 2 pase decisive şi Laura Broomfield – cu 16 puncte, 17 recuperări.
De partea cealaltă, pentru Târgovişte s-au evidenţiat Britney Jones – cu 18 puncte, 2 recuperări, 5 assisturi, Porchia Green – autoare a 10 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive şi Jenna Smith – cu 10 puncte, 12 recuperări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Sediu nou pentru RAR Dâmboviţa

În unanimitate, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotarâre privind concesionarea prin licitaţie publică a unui teren proprietate publică în suprafaţă de 10.000 mp, situat în municipiul Târgovişte, Bulevardul Carol I, nr.49, la Fosta Şcoală de Cavalerie. Registrul Auto Român a solicitat concesionarea suprafeţei de teren, pentru construirea unui nou […]