Campioana debutează în Cupă DE-ACUM ÎNCEPE GREUL! CS Municipal Târgovişte – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Sâmbătă, ora 18.30, Sala Polivalentă. Intrare liberă

Mihai ROŞOIU

baschet1Cupa României este o competiţie pe care Târgoviştea a câştigat-o de cele mai multe ori. Cu excepţia câtorva ediţii, trofeul a ajuns în Vechea Cetate de Scaun, iar eşecul din stagiunea precedentă a zgândărit orgoliul formaţiei lui Dan Fleşeriu.
E drept, parcă niciodată accesul în fazele superioare nu a fost mai dificil ca acum pentru că adversara dâmboviţencelor va fi una dintre candidatele reale la cucerirea Cupei, Sepsi Sf. Gheorghe. Adversara Târgoviştei s-a întărit serios în această vară şi şi-a anunţat deja intenţiile de a forţa câştigarea ambelor competiţii interne.
Spre deosebire de campionat, care-i lung şi plin de surprize, în Cupă totul se joacă într-una sau maximum două manşe. Cine greşeşte e out. Aşa că Huţanu şi compania trebuie să gestioneze situaţia cu multă atenţie. „O să fie un meci greu. Nu exclud posibilitatea să pierdem meciul de acasă, dar avem şansa ca echipa calificată să se decidă după două jocuri. Cine e mai bun merge mai departe”, a spus Dan Fleşeriu înaintea acestei adevărate finale din primul tur.
Contra Aradului, CS Municipal a arătat că poate. Acum miza e ceva mai mare şi pentru asta fetele lui Fleşeriu trebuie să profite de orice situaţie ivită. Totul va conta în această „dublă”, iar euforia victoriei cu ICIM trebuie să treacă repede. Nu de alta, dar o calificare nu se poate obţine doar din elan şi amintiri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conferinţa Internaţională de Chimie Analitică, Târgovişte, 2014

La Universitatea Valahia din Târgovişte a debutat, miercuri, cea de-a doua conferinţă internaţională de Chimie Analitică. Evenimentul se va încheia pe data de 21 septembrie. În total, vor fi prezenţi 155 de specialişti din România, Statele Unite, Algeria, Marea Britanie, Austria, Spania, Danemarca, Egipt, Rusia, Turcia, China, Brazilia, India, Arabia […]