Campanie la nivel naţional pentru combaterea ambroziei

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului a propus ziua de 28 septembrie ca o zi a mişcării civice pentru mediu şi sănătate, cu implicare naţională, promovând campania „Curăţăm ţara de ambrozie”.
Acest demers a fost iniţiat ca urmare a răspândirii exagerate, atât la nivel judeţean cât şi la nivel naţional a ambroziei, precum şi a numeroaselor sesizări din partea cetăţenilor care fac alergie la această plantă, lucru de altfel confirmat şi de medicii alergologi prin numărul crescut de pacienţi cu simp-tome de alergie la această plantă.
Campania se va derula la nivel naţional şi are drept scop combaterea plantei invazive ambrosia artemisiifolia -iarba pârloagelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa : 588 de locuri de muncă vacante

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 588 de locuri de muncă, din care 16 pentru persoanele cu studii superioare, 394 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 178 de posturi pentru muncitori necalificaţi. Pentru […]