CAMPANIA NAŢIONALĂ „INFORMARE ACASĂ! SIGURANŢĂ ÎN LUME!”

0 0

În organizarea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, în amfiteatrul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” a avut loc o acţiune de informare în cadrul campaniei naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!”.
La această întâlnire au fost prezentate informaţii pentru elevii şi studenţii care au intenţia de a se deplasa în străinătate, fie pentru continuarea studiilor, fie la muncă sau din alte motive.
Au participat reprezentanţi ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, parlamentari, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Dâmboviţa, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa, conducerea ISJ Dâmboviţa, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate din judeţul nostru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Apicultură: termenul limită pentru solicitarea fondurilor europene, devansat cu două săptămâni

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, crescătorii de albine trebuie să depună mai repede cererile pentru fondurile europene şi de la stat alocate anul acesta prin Programul Naţional Apicol, iar condiţiile se schimbă. Termenul limită de depunere până la data de 15 august se înlocuieşte cu 1 august „din cauza […]