Campania „Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, iniţiată de Crucea Roşie a ajuns şi în Maternitatea Târgovişte

0 0

Campania”Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns şi în Maternitatea Târgovişte din cadrul Spitalului judeţean de Urgenţă Târgovişte. Luni, 15 ianuarie 2018, reprezentanţii Crucii Roşii Dâmboviţa au mers la Maternitatea Târgovişte şi au donat lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuţilor confortul de care au nevoie în primele zile de viaţă. Donaţia face parte din campania „Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”. Eugen Florea, secretarul Crucii Roşii Dâmboviţa şi inspectorul de specialitate, Raul Pavelescu ne-au oferit mai multe informaţii despre campanie. Crucea Roşie Română, Procter&Gamble şi PROFI au echipat 41 de maternităţi de stat din România cu peste 80 de pătuţuri noi şi 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuţilor confortul de care au nevoie în primele zile de viaţă. Donaţia face parte din campania „Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.
Dr. Anca Georgescu, neonatolog la Maternitatea Târgovişte din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a ţinut să mulţumească Crucii Roşii Dâmboviţa dar şi sponsorilor din cadrul acestei campanii pentru donaţie, care este de mare folos maternităţii.
Maternitatea este locul în care cei mici iau contact pentru prima dată cu mediul extern, fiind un spaţiu esenţial atât pentru starea lor de bine, cât şi a mamelor. Astfel, într-un efort colectiv, Crucea Roşie Română şi sponsorii şi-au propus ca prin aceasta iniţiativă să transformăm mai multe secţii de nou-născuţi din ţară într-un loc mai bine echipat, care răspunde nevoilor acestora.
Această acţiune este cea mai bună dovadă că atunci când branduri puternice, ONG-uri şi retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv în comunităţi şi pot fi o forţă dedicată binelui, o forţă pentru creştere.
Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, auxiliară autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţa umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Caz de TBC la Gradiniţa cu Program Normal Bucşani

Autorităţile sanitare din Dâmboviţa sunt în alertă şi au impus toate măsurile necesare într-o unitate şcolară din comuna Bucşani, după ce un cadru didactic a fost diagnosticat cu tuberculoză în data de 22 decembrie 2017: „Referitoar la cazul de tuberculoză depistat la un cadru didactic, angajat al grădiniţei din comuna […]